| Foame de dimineata ~_~ | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mikami
Numarul mesajelor : 1532 Varsta : 32 Respectarea regulilor : Numele Personajului : Dark Personaj 2 : Data de inscriere : 06/08/2008
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mar Aug 12, 2008 11:14 pm | |
| Dupa ce ramase un timp la balcon, Chiaki trecusera in pat, incercand sa adoarma. | |
|
| |
Kusakabe Maron
Numarul mesajelor : 3089 Varsta : 28 Localizare : My innocent world^_^ Respectarea regulilor : Numele Personajului : Thoru Honda Personaj 2 : Data de inscriere : 16/07/2008
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mar Aug 12, 2008 11:56 pm | |
| Mio privi in continuare cerul, gandindu-se la baiatul de care se indragostise, la diferite momente din casa groazei petrecute cu el. | |
|
| |
Mikami
Numarul mesajelor : 1532 Varsta : 32 Respectarea regulilor : Numele Personajului : Dark Personaj 2 : Data de inscriere : 06/08/2008
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 12:58 am | |
| Tanarul nu putu sa inchida ochii asa ca ii avea tintiti spre tavan, imaginandu-si-o pe fata visurilor lui. | |
|
| |
Kusakabe Maron
Numarul mesajelor : 3089 Varsta : 28 Localizare : My innocent world^_^ Respectarea regulilor : Numele Personajului : Thoru Honda Personaj 2 : Data de inscriere : 16/07/2008
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 1:06 am | |
| Mio se plimba usor prin casa nereusind sa isi gaseasca ceva de facut. Uneori se mai uita usor la cer alteori ajungea prin bucatarie luandu-si un biscuite. "Man...de ce nu ma pot linisti deloc ? De ce as vrea asa de mult un sarut....." | |
|
| |
Mikami
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 1:11 am | |
| -"Ah shut..!" Acesta se ridica din pat, imbracandu-se repede, luandu-si jacheta pe el si iesind putin la aer, zgudui usa de trezi aproape toti vecinii. | |
|
| |
Kusakabe Maron
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 1:19 am | |
| "Oh bine..asta ce a mai fost ?...eh..nu conteaza..poate alt vecin nervos.." Fata nu baga de seama si se duse inapoi pe balcon. "Hn...poate....o sa stau putin sus....ehe...ce conteaza daca sunt in pijamale.." Aceasta isi scoase aripile apoi se aseza pe acoperis privind in continuare stelele. "Ce nu e in regula cu mine ? Ma simt asa goala....." Imediat ii aparu o imagine in minte cu Chiaki. " La naiba....sunt indragostita pana peste urechi..." | |
|
| |
Mikami
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 1:27 am | |
| -"Imi doresc cu disperare sa-mi revin..!" isi spuse baiatul pe drum uitandu-se la cer. Statura un timp bun pe un cam deschis, iar apoi se gandi ca sa calmase. Mersera inapoi acasa, cand intrase in bloc [mrg ce-o fi], ii incepu din nou starea aceea. -"Bine, ma iau dupa instinct." Incepu sa urce scarile. | |
|
| |
Kusakabe Maron
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 1:30 am | |
| Mio isi tinea usor capul pe genunchi crezand ca si ea s-a linistit. Auzi niste pasi insa nu baga de seama..totusi...o faceau sa ii bata inima cu putere. "Cine o fi...? Eh.....pana la urma ce imi mai pasa.....cine o fi o fi.." | |
|
| |
Mikami
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 1:42 am | |
| Baiatul se izbi din greseala in usa vecinei lui. -"Oare de ce am tentinta sa bat?!" | |
|
| |
Kusakabe Maron
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 1:49 am | |
| Fata cobora usor pe balconul ei intrand in casa si trandisu-se in pat. "Oh doamne.....simt ca inima imi innebuneste si nu alta.....pur si simplu simt ca imi iese din piept...niciodata nu m-am simtit asa..." | |
|
| |
Mikami
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 1:58 am | |
| Dupa ce isi forma o scuza, el isi facu curaj si batu la usa, parca impins de ceva. | |
|
| |
Kusakabe Maron
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 2:01 am | |
| Fata auzi asta, se ridica, se duse mai intai in bucatarie sa isi ia un biscuite. Dupa ce il lua usor in gura deschise usa. -Hai hai...imediat..um............Chi--chiaki..............., spuse ea uimita Aceasta rosii scapand biscuitele din gura. | |
|
| |
Mikami
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 2:09 am | |
| -Ah Mio? "What? Chestia asta chiar merge?" Ano...stii nu credeam ca locuiesti aici, sper ca nu te-am trezit....spuse el cam balbaindu-se, caci ii pica fata si fisa. | |
|
| |
Kusakabe Maron
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 2:14 am | |
| -Um...nu-i.......nu-i nimic...nu m-ai trezit. Stii....nici eu nu puteam sa dorm........deloc chiar... Aceasta isi puse usor mana la piept, simtea cum are o mie de fluturasi in stomac, incerca sa isi stapaneasca emotiile. | |
|
| |
Mikami
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 2:22 am | |
| -Ce coincidenta, nici eu nu puteam sa dorm, caci m-am gandit tot timpul la tine. Baiatul ii puse mana pe obraz, daruindu-i un sarut cu multa pasiune. | |
|
| |
Kusakabe Maron
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 2:27 am | |
| Fata se rusina insa ii raspunse sarutului cu aceasi pasiune. "In sfarsit....am primit sarutul dupa care am tanjit atat..." | |
|
| |
Mikami
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 2:36 am | |
| -"Ahm...cred ca asta imi lipsea." Tanarul deschise ochii pentru un timp, privindu-i chipul fermecator. | |
|
| |
Kusakabe Maron
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 2:43 am | |
| Dupa ce sarutul se sfarsi, fata se uita timida in alta parte. -Um.....Chiaki-kun.....nici eu nu ma putut dormi din acelasi motiv. Totusi..inca ceva........cred ca..atunci cand ne-am luat la revedere...poate....voiam si eu un mic sarut gen "noapte buna"....stiu ca cer cam multe...... | |
|
| |
Mikami
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 2:47 am | |
| -Nu chiar deloc, eram in graba si nici eu nu mi-am dat seama...noapte buna. | |
|
| |
Kusakabe Maron
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 8:23 am | |
| -Hn...nu-i nimic....am inteles... | |
|
| |
Mikami
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 1:08 pm | |
| Tanarul se intoarse si o tuli in apartamentul sau. | |
|
| |
Kusakabe Maron
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 1:18 pm | |
| "Eh...unde a plecat asa repede.... -Noapte buna si tie........ Fata inchise usa inca uimita. | |
|
| |
Mikami
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 1:30 pm | |
| Dupa ce isi inchise usa, acesta isi atinsera buzele. -"Ahm..minunat.." | |
|
| |
Kusakabe Maron
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 1:44 pm | |
| Mio se aseza usor pe pat, rosie la fata si incercand sa doarma. Privea tavanul fara oprire..simtea cum inima ei innebuneste. | |
|
| |
Mikami
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ Mier Aug 13, 2008 2:09 pm | |
| Chiaki ramasera in pat, in pozitie dreapta, se gandea cu disperare la ziua de maine. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Foame de dimineata ~_~ | |
| |
|
| |
| Foame de dimineata ~_~ | |
|